Mijn favorieten

 

Uw woning verkopen 


De Koster cs Makelaars biedt maatwerk


Overweegt u uw huis te verkopen, en zoekt u een betrokken en proactieve makelaar? Dan komen wij graag bij u langs om kennis te maken met u én uw woning. Al 85 jaar staan wij woningeigenaren in Hilversum en omstreken bij volgens onze eigen formule: deskundig en professioneel, en tegelijkertijd persoonlijk en betrokken.  
 

Wat kunt u van ons verwachten?
Bij onze kennismaking wordt niet alleen naar de woning zelf gekeken, maar bijvoorbeeld ook naar de kadastrale informatie en de eigendomsakte. Wij geven direct een eerste indicatie van de verwachte opbrengst. Mocht u op basis van die kosteloze kennismaking met ons willen werken, dan zullen wij in overleg met u, op basis van onze ervaring in de markt, de vraagprijs en de verkoopstrategie bepalen. Uiteraard krijg u vooraf een heldere offerte voor de kosten van de verkoop.
 

Een goede presentatie
De eerste indruk van potentiële kopers van uw woning is zeker belangrijk. Wij zorgen er dan ook voor dat uw woning zo goed mogelijk wordt gepresenteerd op Funda. Met behulp van professionele fotograaf, een heldere en duidelijke omschrijving, overzichtelijke plattegronden en een NEN-2580 meetrapport, komt uw woning op haar best in beeld.
 

Te koop!
Als de presentatie helemaal naar uw smaak is, volgt de aanmelding van de woning op Funda en bij de NVM. Via ons netwerk lichten wij potentiële kopers en collega-makelaars in over uw woning. Via onze social media kanalen maken wij bovendien reclame voor uw woning, al specifiek gericht op de doelgroep die het beste aansluit bij uw woning. 
 

Bezichtigen maar!
Natuurlijk begeleiden wij volledig de bezichtigingen, en hoeft U daar dus zelf niet bij aanwezig te zijn. U geeft aan op welke dagen het u zou uitkomen, en onze medewerkers plannen de bezichtigingen naar uw wensen in. Onze makelaars zijn flexibel en ook buiten kantoortijden en in het weekend beschikbaar! Na afloop van de bezichtigingen krijgt u - mits u daar prijs op stelt - een update van de stand van zaken. 
 

Er is geboden!
Namens U voeren wij de onderhandeling; wij kennen de markt, voeren dagelijks onderhandelingen en weten dus waar de ruimte zit. Zo zetten wij ons beste beentje voor om voor u de beste verkoopprijs te realiseren. Samen met u nemen we de biedingen door, en bekijken met welke geïnteresseerde wij in onderhandeling treden.
 

De koopakte en de levering
Gefeliciteerd! Zodra er overeenstemming is tussen partijen feliciteren wij u van harte, en gaan dan hard aan het werk aan de koopakte. Ons juridisch onderlegde makelaars stellen de koopakte op. Als de koopakte getekend is, komt vervolgens de dag van levering; de daadwerkelijke overdracht. Wij voeren op die dag de eindinspectie uit, waarbij wij de meterstanden opnemen en bij de notaris aangeven. Wij begeleiden u natuurlijk ook de levering bij de notaris. Op het moment dat u uw handtekening heeft gezet is de verkoop van uw oude huis rond. Op naar een nieuwe woning!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring