Mijn favorieten

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding


De Koster cs Makelaars biedt maatwerk

Iedereen is uniek, zo ook uw woonwens. Dat vraagt om een persoonlijke benadering en maatwerk. Bent u een echte klusser en gaat u graag de uitdaging aan met een charmant klushuis? Of zoekt u juist een woning die u direct kunt betrekken? Ziet u zichzelf in het centrum wonen, of liever in de nabijheid van de natuur? Kunnen de kinderen naar goede scholen in de buurt? Onze makelaars zoeken altijd naar de klik met u, om zo uw woonwens zo exact mogelijk in kaart te brengen. 


Waarom aankoopbegeleiding?
Het begeleiden van uw aankoop, kan u veel tijd besparen. In samenwerking met onze makelaars wordt de kans op het vinden van uw droomhuis groter. Wij houden ons immers dagelijks bezig met precies die zoektocht! Wij kennen de markt en het aanbod, zelfs wanneer deze niet op Funda of andere sites wordt aangeboden.

Benieuwd wat anderen van ons vinden? Bekijk hier onze beoordelingen op Funda.
 

Kopen zonder stress
U heeft uw droomhuis gevonden. Wat nu? Wij nemen na de bezichtigingen, die wij samen met u hebben gedaan, de resultaten door van onze kadastrale en juridische onderzoeken. Natuurlijk heeft u ook vragen die samenhangen met het huis: mag u zomaar een dakkapel laten plaatsen? Wat betekent de monumentale status van het pand? Daarna voeren wij natuurlijk ook de onderhandelingen met de verkoper, om zo tot aankoop te kunnen komen.
 

Service van begin tot eind
Wordt uw bod geaccepteerd, dan begeleiden wij u bij het opstellen en uiteindelijk ondertekenen van het koopcontract. Ook kunnen wij u bijstaan met het regelen van uw financiering. Tijdens het gehele vervolgtraject tot en met de levering van de woning begeleiden wij u. Pas bij de notaris zit onze taak erop, en kunt u zorgeloos beginnen aan uw verhuizing.
 

No cure, no pay
Over de kosten hoeft u zich geen zorgen te maken. Op basis van het goede Amerikaanse principe 'no cure, no pay' staan wij u bij. Onze fee maken wij vooraf inzichtelijk, en betaalt u dus pas na aankoop van uw woning.

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring