Mijn favorieten

Over De Koster

De Koster cs zijn al ruim 80 jaar op toonaangevende wijze makelaars in ’t Gooi, Vechtstreek en Eemland. Op ons kantoor werken vakkundige makelaars, assistent-makelaars en ondersteunende medewerkers. Onze makelaars onderscheiden zich door koopmanschap en jarenlange verankering in de markten die zij bedienen. Zij kennen de markt grondig en kenmerken zich voorts door de professionaliteit als makelaar bij ondermeer contractonderhandeling en contractformulering.

Onze makelaars kennen, scheppen en realiseren mogelijkheden in onze dagelijkse adviespraktijk, in opdracht van onze cliënten.

Uw vraag is voor ons niet zo maar een vraag. Wij begrijpen wat u van ons vraagt en verwacht. Na een verkennende bespreking oriënteren wij ons breed in de markt, toetsen hetgeen haalbaar zou kunnen zijn, adviseren u, stemmen de aanpak af en doen vervolgens, zoals u en wij van tevoren met elkaar hebben afgesproken, de best mogelijke transactie voor u.

Ons dienstenpakket omvat woningmakelaardij, bedrijfshuisvesting, taxatie, beheer, assurantiën, projectbegeleiding en haalbaarheidsonderzoeken.

De ervaring heeft ons geleerd, dat wezenlijke interesse in uw wensen en belangen, ons marktinzicht en onze professionaliteit bepalend zijn voor wat wij voor u als opdrachtgever kunnen doen en bereiken.

Een afspraak voor bezichtiging, danwel om kennis te maken met onze werkwijze, kunt u vrijblijvend telefonisch met ons maken. Telefoon 035-623 36 41. Voor contact kunt u ons ook maandag tot en met vrijdag en zaterdagochtend bereiken.

 

De directie wordt gevoerd door de heer P.D. Meinsma en de heer H. Eerenberg.

 

De heer Schotanus (Chris) is niet werkzaam bij ons. De politie is op de hoogte van het feit dat hij zich als werknemer van ons kantoor voordoet. 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring