Mijn favorieten

Dudok in Concert 2017

DUDOK IN CONCERT – WOENSDAG 6 SEPTEMBER 2017

Voor de tweede keer is het iconische raadhuis van Hilversum het decor van Dudok in Concert. De presentatie is in handen van Art Rooijakkers. Ook voor de tweede keer sponsort De Koster cs Makelaars met veel plezier dit nu al iconische Hilversumse evenement!

 

Aan het event in het Hilversumse Dudokpark werken diverse artiesten mee: Angela Groothuizen, 3Js, Frank Boeijen, Fresku, Julia Zahra, Boris en het 125 zangeressen tellende Gooise vrouwenkoor. Ook is er een rol weggelegd voor het wereldberoemde Metropole Orkest, waarvan onze Mediastad de thuisbasis is.

 

Beeldmaker en radio-dj Ruud de Wild krijgt bij Dudok in Concert de unieke kans om als verhalenverteller de gevel van het iconische Raadhuis van Hilversum – dat ontworpen is door Dudok – opnieuw in te kleuren.

 

De eerste editie van Dudok in Concert diende vorig jaar als afsluiting van 100 jaar Dudok. De NPO zond het concert twee dagen later uit en uiteindelijk zagen zo’n 1  miljoen mensen deze tv-registratie. Een prima reden dus om het nog eens over te doen. Dit jaar vormt het concert de start van Dutch Media Week, een zevendaags evenement waarin alle facetten van media centraal staan. Het muzikale evenement begint ’s middags met Raadhuis Open Podium en is gratis toegankelijk.

 

Dudok in Concert: een feest voor oog en oor.

 

Tot woensdag 6 september!

 

De NOS zendt het concert woensdagavond 6 september vanaf 20.33 uur live uit via NPO1.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring