Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Kerkstraat 63 - 35 in Hilversum 1211 CL

Kerkstraat 63 - 35

1211 CL Hilversum
Vraagprijs € 29.500,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

De aangeboden unit ligt aan de Kerkstraat; de Kerkstraat is de A1 winkelstraat van Hilversum. In deze straat zijn diverse verschillende grote ketens gevestigd, waaronder The Sting, Douglas, America Today, Hema, Zara, Bershka en Primark.
Hilversum staat in het Gooi bekend als centrale winkelstad. Er is een ruim aanbod aan kleding- en woonwinkels, hippe restaurants, food-hall, maar ook...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 160 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

De aangeboden unit ligt aan de Kerkstraat; de Kerkstraat is de A1 winkelstraat van Hilversum. In deze straat zijn diverse verschillende grote ketens gevestigd, waaronder The Sting, Douglas, America Today, Hema, Zara, Bershka en Primark.
Hilversum staat in het Gooi bekend als centrale winkelstad. Er is een ruim aanbod aan kleding- en woonwinkels, hippe restaurants, food-hall, maar ook sfeervolle boetieks en lokale detaillisten. De winkelstraten in het centrum en de daarop aansluitende overdekte winkelcentra bieden een gezellig drukke aanblik, maar ook de kleinere winkelstraten in en om het centrum bieden alles wat een winkelstad in zich moet hebben. Met haar locatie midden in het land, de leuke winkels en terrasjes maken Hilversum de ideale bestemming voor een dagje winkelen.
Het Gooi bestaat uit de gemeenten Naarden, Huizen, Bussum, Blaricum, Laren en Hilversum. In totaal telt het Gooi ca. 220.000 inwoners.

Adres: Kerkstraat 63-35
Huurprijs: € 29.500,- excl. BTW per jaar
Oppervlakte: totaal ca. 118 m2
Servicekosten: € 19,00 p/m2, per jaar excl. BTW
Promotiekosten: € 14,00 p/m2, per jaar excl. BTW

Bereikbaarheid
Vanuit meerdere invalswegen is Hilversum met de auto goed te vinden. Hilversum ligt in de oksel van het knooppunt Eemnes van de rijkswegen A1 en A27.
Men kan de auto gemakkelijk parkeren in de overdekte parkeergarage Gooische Brink. Deze garage bevindt zich direct naast het winkelgebied. Deze parkeergarage is 24/7 open en heeft ca. 400 parkeerplaatsen
Met de trein is Hilversum eveneens goed te bereiken. Hilversum heeft een station aan de Gooilijn (Amsterdam / Schiphol – Amersfoort), die een aftakking heeft naar Utrecht.
Vanaf het station leiden de looproutes het winkelgebied in en vanaf het station Hilversum vertrekt met grote regelmaat stadsbus 1 richting het hart van het centrum.

Bijzonderheden
Zekerheidstelling: bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met service-, promotiekosten en wettelijke BTW.
Huishoudelijk reglement van toepassing.
Voorbehoud: gunning eigenaar.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 29.500,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 18,50 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1996 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 160 m² Verkoopoppervlakte 100 m² Frontbreedte 511 cm Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1 Bijdrage wink. vereniging Ja
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
160 m²
Verkoop vloeroppervlakte
100 m²
Frontbreedte
511 cm
Verdiepingen
2
Welstandsklasse
A1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Kerkstraat 63 - 35, 1211 CL Hilversum

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.