Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Admiraal De Ruyterlaan 2 in Hilversum 1215 NA

Admiraal de Ruyterlaan 2

1215 NA Hilversum
Vraagprijs € 1.500,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Te huur, in Hilversum-zuid gelegen parterre winkel-/kantoorruimte van ca. 118 m² BVO. Het object is gelegen in het kleinschalige winkelcentrum 'Chatham' welke door de jaren heen is uitgegroeid tot een goedbezocht centrum met een variërend aanbod aan lokale ondernemers, te weten o.a.; supermarkt Hoogvliet, bloemenkiosk, warme bakker, kapper en een cafetaria. Door de ligging direct nabij de ring van...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 118 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Te huur, in Hilversum-zuid gelegen parterre winkel-/kantoorruimte van ca. 118 m² BVO. Het object is gelegen in het kleinschalige winkelcentrum 'Chatham' welke door de jaren heen is uitgegroeid tot een goedbezocht centrum met een variërend aanbod aan lokale ondernemers, te weten o.a.; supermarkt Hoogvliet, bloemenkiosk, warme bakker, kapper en een cafetaria. Door de ligging direct nabij de ring van Hilversum heeft het object een zeer goede bereikbaarheid ten opzichte van uitvalswegen naar A27 en A2.

Opleveringsniveau: het object wordt casco verhuurd en opgeleverd in de huidige staat inclusief de navolgende voorzieningen; pantry, toilet, verlichtingsarmaturen en c.v.-installatie.

Parkeergelegenheid:
In de directe omgeving bevindt zich ruim voldoende openbare parkeergelegenheid. Tevens bevindt zich aan de achterzijde van het object één eigen parkeerplaats.

Bestemming:
Het huidige bestemmingsplan “Bosdrift” kent aan de gronden de bestemming “Gemengd-2” toe, hetgeen het gebruik mogelijk maakt voor detailhandel, kantoor (al dan niet met baliefunctie) alsmede een onderneming in de creatieve sector.

Nutsvoorzieningen: huurder dient zelf zorg te dragen voor levering van gas, water, elektra en communicatieve diensten door (nuts)leveranciers naar keuze.

Zekerheidstelling: bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting.

Opleveringsdatum: in overleg.

Huurbetaling: maandelijks bij vooruitbetaling te voldoen.

Huurovereenkomst: op te stellen door verhuurder op basis van het meest recente model ROZ.

Huurprijs: € 18.000,- op jaarbasis.

Voorbehoud: gunning eigenaar.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.500,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 118 m² Verkoopoppervlakte 110 m² Diversen Locatie Winkelcentrum, Woonomgeving Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m Afstand tot N.S. station op 2000 m tot 3000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
118 m²
Verkoop vloeroppervlakte
110 m²
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A2
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar Admiraal de Ruyterlaan 2, 1215 NA Hilversum

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.