Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Kerkstraat 63 - 21 in Hilversum 1211 CL

Kerkstraat 63 - 21

1211 CL Hilversum
Vraagprijs € 41.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

De aangeboden unit ligt aan de Kerkstraat. De Kerkstraat is de A1 winkelstraat van Hilversum. In deze straat zijn diverse verschillende grote ketens gevestigd, waaronder The Sting, Douglas, America Today, Hema, C&A, WE, Cool Cat, H&M en Hunkemöller. Recent heeft ook de Primark haar deuren geopend.

Adres: Kerkstraat 63 - 21
Huurprijs: € 41.000,- excl. BTW per jaar...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 136 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

De aangeboden unit ligt aan de Kerkstraat. De Kerkstraat is de A1 winkelstraat van Hilversum. In deze straat zijn diverse verschillende grote ketens gevestigd, waaronder The Sting, Douglas, America Today, Hema, C&A, WE, Cool Cat, H&M en Hunkemöller. Recent heeft ook de Primark haar deuren geopend.

Adres: Kerkstraat 63 - 21
Huurprijs: € 41.000,- excl. BTW per jaar
Oppervlakte: totaal ca. 136 m2
Servicekosten: € 19,-- p/m2, per jaar en excl. BTW
Promotiekosten: € 14,-- p/m2, per jaar en excl. BTW

Algemeen
Hilversum staat in Het Gooi bekend als centrale winkelstad. Er is een ruim aanbod aan kleding winkels, woonwinkels, computerwinkels, restaurants en sfeervolle boetieks. De winkelstraten in het centrum en de daarop aansluitende overdekte winkelcentra bieden een gezellig drukke aanblik, maar ook de kleinere winkelstraten in en om het centrum bieden alles wat een winkelstad in zich moet hebben. Met haar locatie midden in het land, de leuke winkels en terrasjes maken Hilversum de ideale bestemming voor een dagje winkelen.
Het Gooi bestaat uit de gemeenten Naarden, Huizen, Bussum, Blaricum, Laren en Hilversum. De enige latere toevoeging was de gemeente Wijdemeren. In totaal telt het Gooi ca. 220.000 inwoners.

Bereikbaarheid
Vanuit meerdere invalswegen is Hilversum met de auto goed te vinden. Hilversum ligt in de oksel van het knooppunt Eemnes van de rijkswegen A1 en A27.
Men kan de auto gemakkelijk parkeren in de overdekte parkeergarage Gooische Brink. Deze garage bevindt zich direct naast het winkelgebied. Deze parkeergarage is 24/7 open en heeft ca. 400 parkeerplaatsen
Met de trein is Hilversum eveneens goed te bereiken. Hilversum heeft een station aan de Gooilijn (Amsterdam / Schiphol – Amersfoort), die een aftakking heeft naar Utrecht. Hilversum heeft drie stations: Hilversum, Hilversum Noord en Hilversum Sportpark.
Vanaf het station leiden de looproutes het winkelgebied in en vanaf het station Hilversum vertrekt met grote regelmaat stadsbus 1 van Conexxion richting het midden van het centrum.

Zekerheidstelling: bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met servicekosten, promotiekosten en wettelijke BTW.

Parkeren: uitstekende parkeervoorzieningen in de nabij gelegen parkeergarage “Gooische Brink” (400 plaatsen).

Huishoudelijk reglement van toepassing.

Voorbehoud: gunning eigenaar.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 41.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 19,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 136 m² Verkoopoppervlakte 113 m² Perceeloppervlakte 80 m² Frontbreedte 550 cm Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed, uitstekend Onderhoud buiten goed, uitstekend Afstand tot snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m Afstand tot N.S. station op 500 m tot 1000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse A1 Bijdrage wink. vereniging Ja
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
136 m²
Verkoop vloeroppervlakte
113 m²
Frontbreedte
550 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Kerkstraat 63 - 21, 1211 CL Hilversum

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.