Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Langestraat 115 - 117 in Hilversum 1211 GX

Langestraat 115 - 117

1211 GX Hilversum
Huurprijs € 18.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Gelegen aan de levendige Kerkbrink op de hoek met de Langestraat, in het oog springende winkelruimte met goede frontbreedte en uitstekende zichtbaarheid!
Deze unit is verdeeld alsvolgt; 59m2 verkoopoppervlak op de parterre en nog eens 90m2 op de verdieping.

Adres: Langestraat 115-117
Huurprijs: € 18.000,- per jaar excl. BTW
Servicekosten: € 10,50 p/m2, per jaar excl....
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 149 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Gelegen aan de levendige Kerkbrink op de hoek met de Langestraat, in het oog springende winkelruimte met goede frontbreedte en uitstekende zichtbaarheid!
Deze unit is verdeeld alsvolgt; 59m2 verkoopoppervlak op de parterre en nog eens 90m2 op de verdieping.

Adres: Langestraat 115-117
Huurprijs: € 18.000,- per jaar excl. BTW
Servicekosten: € 10,50 p/m2, per jaar excl. BTW
Promotiekosten: € 8,20 p/m2, per jaar excl. BTW

Algemeen
Hilversum staat in Het Gooi bekend als centrale winkelstad. Er is een ruim aanbod aan kleding winkels, woonwinkels, restaurants en sfeervolle boetieks. De winkelstraten in het centrum en de daarop aansluitende overdekte winkelcentra bieden een gezellig drukke aanblik, maar ook de kleinere winkelstraten in en om het centrum bieden alles wat een winkelstad in zich moet hebben. Met haar locatie midden in het land, de leuke winkels en terrasjes maken Hilversum de ideale bestemming voor een dagje winkelen.
Het Gooi bestaat uit de gemeenten Naarden, Huizen, Bussum, Blaricum, Laren en Hilversum. De enige latere toevoeging was de gemeente Wijdemeren. In totaal telt het Gooi ca. 220.000 inwoners.

Bereikbaarheid
Vanuit meerdere invalswegen is Hilversum met de auto goed te vinden. Hilversum ligt in de oksel van het knooppunt Eemnes van de rijkswegen A1 en A27.
Men kan de auto gemakkelijk parkeren in de overdekte parkeergarage Gooische Brink. Deze garage bevindt zich direct naast het winkelgebied. Deze parkeergarage is 24/7 open en heeft ca. 400 parkeerplaatsen
Met de trein is Hilversum eveneens goed te bereiken. Hilversum heeft een station aan de Gooilijn (Amsterdam / Schiphol – Amersfoort), die een aftakking heeft naar Utrecht. Hilversum heeft drie stations: Hilversum, Hilversum Noord en Hilversum Sportpark.
Vanaf het station leiden de looproutes het winkelgebied in en vanaf het station Hilversum vertrekt met grote regelmaat stadsbus 1 van Conexxion richting het midden van het centrum.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 18.000,- per jaar Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Servicekosten € 619,50 per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 149 m² Verkoopoppervlakte 59 m² Frontbreedte 1180 cm Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot N.S. station op 500 m tot 1000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse A2 Bijdrage wink. vereniging Ja
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
149 m²
Verkoop vloeroppervlakte
59 m²
Frontbreedte
1180 cm
Verdiepingen
2
Verzamelgebouw
Sanitair
Welstandsklasse
A2
Detailhandel
Ja
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Langestraat 115 - 117, 1211 GX Hilversum

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.