Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Kerkbrink 35 in Hilversum 1211 BW

Kerkbrink 35

1211 BW Hilversum
Vraagprijs € 1.500,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

De moderne winkelruimte op uitstekende zichtlocatie is gelegen aan de rand van het kernwinkelcentrumgebied van Hilversum. De winkelruimte heeft een frontbreedte van ca. 490 cm, verkeert in een zeer goede staat van onderhoud en zal worden opgeleverd met onder andere CV-installatie, pantry, toilet, databekabeling, luchtgordijn en verlichtingsarmaturen.

Algemeen
Hilversum staat in...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 103 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

De moderne winkelruimte op uitstekende zichtlocatie is gelegen aan de rand van het kernwinkelcentrumgebied van Hilversum. De winkelruimte heeft een frontbreedte van ca. 490 cm, verkeert in een zeer goede staat van onderhoud en zal worden opgeleverd met onder andere CV-installatie, pantry, toilet, databekabeling, luchtgordijn en verlichtingsarmaturen.

Algemeen
Hilversum staat in Het Gooi bekend als centrale winkelstad. Er is een ruim aanbod aan kleding winkels, woonwinkels, computerwinkels, restaurants en sfeervolle boetieks. De winkelstraten in het centrum en de daarop aansluitende overdekte winkelcentra bieden een gezellig drukke aanblik, maar ook de kleinere winkelstraten in en om het centrum bieden alles wat een winkelstad in zich moet hebben. Met haar locatie midden in het land, de leuke winkels en terrasjes maken Hilversum de ideale bestemming voor een dagje winkelen.
Het Gooi bestaat uit de gemeenten Naarden, Huizen, Bussum, Blaricum, Laren en Hilversum. De enige latere toevoeging was de gemeente Wijdemeren. In totaal telt het Gooi ca. 220.000 inwoners.

Bereikbaarheid
Vanuit meerdere invalswegen is Hilversum met de auto goed te vinden. Hilversum ligt in de oksel van het knooppunt Eemnes van de rijkswegen A1 en A27.
Men kan de auto gemakkelijk parkeren in de overdekte parkeergarage Gooische Brink. Deze garage bevindt zich direct naast het winkelgebied. Deze parkeergarage is 24/7 open en heeft ca. 400 parkeerplaatsen
Met de trein is Hilversum eveneens goed te bereiken. Hilversum heeft een station aan de Gooilijn (Amsterdam / Schiphol – Amersfoort), die een aftakking heeft naar Utrecht. Hilversum heeft drie stations: Hilversum, Hilversum Noord en Hilversum Sportpark.
Vanaf het station leiden de looproutes het winkelgebied in en vanaf het station Hilversum vertrekt met grote regelmaat stadsbus 1 van Conexxion richting het midden van het centrum.

Vloeroppervlak: winkelruimte totaal ca. 103 m².

Bestemming: Het vigerend bestemmingsplan "Binnenstad 2013" van de gemeente Hilversum kent diverse gebruiksmogelijkheden toe aan de parterre, te weten: detailhandel, consumentverzorgende dienstverlening, kantoren met baliefunctie alsmede een onderneming uit de creatieve sector.

Parkeren: betaald parkeren in garage “Gooische Brink”, op een paar meter afstand van de winkelunit.

Servicekosten: € 11,00 per m² per jaar, exclusief BTW, op voorschotbasis.

Promotiekosten: € 7,20 per m² per jaar, exclusief BTW op voorschotbasis.

Zekerheidstelling: bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met servicekosten, promotiekosten en wettelijke BTW.

Huurprijs: € 18.000,-- op jaarbasis, exclusief service-/promotiekosten en BTW.

Huishoudelijk reglement van toepassing.

Voorbehoud: gunning eigenaar
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.500,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 11,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 103 m² Verkoopoppervlakte 87 m² Perceeloppervlakte 1 m² Frontbreedte 490 cm Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed, uitstekend Afstand tot snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m Afstand tot N.S. station op 1000 m tot 1500 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse A2 Bijdrage wink. vereniging Ja
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
103 m²
Verkoop vloeroppervlakte
87 m²
Frontbreedte
490 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A2
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Route van naar Kerkbrink 35, 1211 BW Hilversum

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.