Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Regio Noord-Holland

Regio Noord-Holland

€ 1.375.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

HILVERSUM – CENTRUM

Groest 136-138

Met een magnifiek uitzicht op de in neogotische stijl gebouwde Sint- Vituskerk, gelegen tegenover Theater Gooiland, voormalig restaurant "De Chinese Muur", bestaande uit 2 bedrijfsruimten, een pakhuis, ondergelegen kelders, drie daarboven gelegen appartementen en 1 maisonnette. De panden zijn in 1929 gebouwd in de stijl van de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 338 m²
Lees meer

Omschrijving

HILVERSUM – CENTRUM

Groest 136-138

Met een magnifiek uitzicht op de in neogotische stijl gebouwde Sint- Vituskerk, gelegen tegenover Theater Gooiland, voormalig restaurant "De Chinese Muur", bestaande uit 2 bedrijfsruimten, een pakhuis, ondergelegen kelders, drie daarboven gelegen appartementen en 1 maisonnette. De panden zijn in 1929 gebouwd in de stijl van de Amsterdamse school naar ontwerp van architect J.H. Slot.

De bedrijfsruimte op de begane grond (53 m2) van Groest 136 is recentelijk gerenoveerd en voor een periode van 5 jaar verhuurd als praktijkruimte en heeft energielabel A++.

De maisonnette (104 m2) boven de praktijk is eveneens onlangs gerenoveerd (energielabel A), bestaat uit een L-vormige woonkamer met open keuken, een bijkeuken en tussenhal met toilet op de eerste verdieping.
Op de tweede verdieping bevinden zich de overloop, twee grote slaapkamers en een badkamer met douche, vaste wastafel en 2de toilet en daarboven een ruime bergvliering. De woning is voor onbepaalde tijd verhuurd.

De bedrijfsruimte op de begane grond (ca. 198 m2) van Groest 138 -gelegen direct aan de rotonde “Gooiland plein” -, de onderliggende kelders (ca. 140 m2) en een gedeelte van de eerste en tweede verdieping (ca. 33 m2) dient geheel te worden gerenoveerd en wordt leeg opgeleverd (energielabel G).

Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich drie in grootte variërende appartementen (energielabel C), waarvan 2 leeg worden opgeleverd.
Het appartement op de eerste verdieping (ca. 100 m2) wordt leeg opgeleverd en is als volgt ingedeeld: hal met toilet, riante L-vormige woonkamer met balkon, studeer-/werkkamer, keuken en slaapkamer (beiden met toegang tot het 2de balkon) en een badkamer met douche en vaste wastafel.
Op de tweede verdieping bevinden zich 2 appartementen van respectievelijk ca. 50 en ca. 45 m2, elk met een woonkamer en een slaapkamer. De beide keukens en badkamers (voorzien van douche, vaste wastafel en toilet) zijn bereikbaar via een gemeenschappelijke gang. Daarboven bevindt zich een grote zolder.
Eén van deze beide appartementen is voor onbepaalde tijd verhuurd, het andere appartement wordt leeg opgeleverd.

Koopsom: € 1.375.000,=
Overdracht Status Beschikbaar Prijs € 1.375.000,- kosten koper Aanvaarding direct BTW van toepassing nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1929 Oppervlakte en inhoud Perceeloppervlakte 255 m² Indeling Soort Object Horeca Soort Horeca bistro, petit-restaurant, café-restaurant, luxe restaurant, Chinees-Indisch restaurant, pannenkoekenhuis/creperie Totale oppervlakte 338 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Horeca
Sector
restaurantsector
Type
Bistro, petit-restaurant, café-restaurant, luxe restaurant, Chinees-Indisch restaurant, pannenkoekenhuis/creperie
Horecaruimte
180 m²
Niet horecaruimte
150 m²
Functie
Winkelruimte
Oppervlakte
198 m²
In units vanaf
1 m²
Verkoop vloeroppervlakte
180 m²
Frontbreedte
1500 cm
Verdiepingen
3
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Horeca toegestaan
Ja
Functie
Kantoorruimte
Oppervlakte
53 m²
In units vanaf
53 m²
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Toilet, verwarming
Meetcertificaat aanwezig
Ja
Functie
Belegging
Beleggingstype
overig
Regio
Noord-Holland
Leegstand
243 m²
Leegstand huurwaarde
€ 48.000,-
Adres tonen
Ja
Aantal zelfstandige verhuurbare eenheden
6
Oppervlakte
690 m²
Aantal huurders
6
Bruto huuropbrengst kale huur
€ 30.000,-
Resterende looptijd contract
53 maanden
Bruto aanvangsrendement
5.6%

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring